modulaire vakantiewoning

Een zorgunit huren

Novulo gaat volop voor duurzaamheid en innovatie. Om aan al jouw huisvestingsvraagstukken tegemoet te komen, werken wij aan verschillende huurformules.

Je bent op zoek naar een goede oplossing om voor je familielid te zorgen. Maar inwonen is te ingrijpend voor alle partijen. De zorgunit van Novulo huren is het antwoord op je vraag.

Deze woning

  • Is een losstaand gebouw met een kleine oppervlakte;
  • Kan in je tuin worden gezet onder een eenvoudige regelgeving;
  • Wordt op 1 dag geplaatst of weggehaald;
  • Bevat alles wat een woning nodig heeft: een keuken, leefruimte, slaapkamer en badkamer;
  • Is volledig afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoner(s);
  • kan worden gehuurd in contracten van 3 jaar met opzegperiode van 3 maanden.

 

Ook al hou je jouw dierbare graag zo lang mogelijk dicht bij jou, een zorgunit is vaak een tijdelijke oplossing. Tot de nood aan gespecialiseerde zorg te groot wordt, geniet je toch zoveel mogelijk van de tijd dicht bij elkaar met respect voor ieders eigenheid en privacy.

Afhankelijk van onze beschikbaarheid kan je een modulaire zorgwoning huren vanaf € 850 per maand en dit zowel voor vooraf gekende termijnen, als voor onbepaalde duur. Alles is bespreekbaar.

 

Realisatie te Gent

modulaire woning Novulo

Wil jij investeren in Novulo woonunits en de unit verhuren?

Ieder mens heeft het recht om zorgeloos te wonen en daarom willen wij, Novulo (zorg)woningen te huur aanbieden en zijn we op zoek naar investeerders die net als ons geloven dat iedereen recht heeft om zijn woonsituatie aan te passen aan zijn levenssituatie.

Lees meer

Laat je inspireren door het verhaal van Pascal