modulaire woning bijgebouw

Een modulaire woning die samen met jou mee groeit?

Leef en groei in stijl: jouw modulaire woning voor elk levensseizoen 

Stel je eens voor: een woning die met je meegroeit, naadloos evolueren met jouw leven.

Onze modulaire woningen zijn ontworpen om zich aan te passen aan jouw veranderende behoeften, of die van jouw gezin. Stel je voor dat je jouw kinderen of kleinkinderen een studentenwoning kan bieden en er later hun eerste starterswoning kan van maken? Zijn ze deze fase ontgroeid, kan je de starterswoning omvormen tot een elegant gastenverblijf.

 

modulaire woning bijgebouw

Studentenwoning

Benieuwd naar hoe een studentenwoning er zou kunnen uitzien?

Ontdek het hier

Modulair wonen

De mens is steeds bewuster bezig met het brede plaatje. Maatschappij en klimaat zijn hete hangijzers die meer en meer ons doen en laten beïnvloeden. Die kritische blik is goed en ook noodzakelijk. Want enkel zo zal onze samenleving en planeet groeien richting verdraagzaamheid en duurzaamheid. Ook in de wereld van bouwen en wonen verandert de denkwijze. De klassieke baksteen in de maag wordt verdrongen door alternatieve woonvormen. De modulaire woning is het ideale antwoord op deze toekomstgerichte vraagstukken.

Naast studentenwoning en/of gastenverblijf kiezen meer en meer mensen voor een modulaire woning waarbij er verschillende units aan elkaar worden gekoppeld.

Wil je hier meer over weten, contacteer ons en wij plannen zo mogelijk iets in.

Contacteer ons

Dubbele unit

modulaire woning bijgebouw

Wil jij investeren in een Novulo woonunit?

Ieder mens heeft het recht om zorgeloos te wonen en daarom willen wij, Novulo (zorg)woningen te huur aanbieden en zijn we op zoek naar investeerders die net als ons geloven dat iedereen recht heeft om zijn woonsituatie aan te passen aan zijn levenssituatie.

Lees meer