WONEN

Specialist in zorg- en mantelzorgwoningen

Door een aantal heel specifieke eisen in te willigen, wordt een Novulo woonunit  probleemloos een zorgwoning

Geef een hulpbehoevende kennis of familielid alle kansen om langer zelfstandig te wonen door een mantelzorgwoning bij hun huis te plaatsen.

Een Novulo bouwunit leent zich perfect als volwaardig ecohuisje. Al wat je nodig hebt is een stukje grond om de unit op te plaatsen.

De gezelligheid van de beperkte ruimte kan doorheen te tijd een nadeel gaan vormen. Maar dan komt het 100% modulaire concept van het Novulo systeem pas echt tot zijn recht.

Benieuwd naar onze kijkwoning?

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Novulo unit rond te lopen? Dan verwelkomen we je graag in onze kijkwoning in Ardooie. We leiden je ook met plezier rond in ons atelier waar je Novulo units in verschillende stadia van opbouw kan bewonderen. 

Laat ons weten wanneer het je best past om langs te komen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak vast te leggen. 

Wat klanten zeggen

Bart Van Geertruyen
Lees verder
Zeer innovatief product dat perfect inspeelt op huidige en toekomstige vraag naar betaalbaar en ecologisch wonen, met specialisatie van zorgunits. Hoge kwaliteit en correcte prijzen door zeer geoptimaliseerd productieproces. Top!
Patrick Jacobs
Lees verder
Deze week een afspraak gehad met de bedrijfsleiders van dit TOP-bedrijf, na analyse van verschillende Tiny-houses is deze firma één van de meest doordachte en doortastende oplossingen voor het compacte bouwen. Architecten Jacobs-Sneyers BV
Milan Cornillie
Lees verder
Ik was op zoek naar een oplossing voor mijn grootmoeder die absoluut niet naar een rusthuis wil. Als we iets ondernemen zal het zeker met Novulo zijn. Zeer vriendelijke mensen, die snel reageren.
Erik Van Waeyenberg
Lees verder
De ideale zorgwoning van topkwaliteit, en zeer goede service, zeker aan te raden
Previous
Next

Vraag vrijblijvend jouw offerte voor een eigen woonunit

Ik ontvang graag info over
Novulo zorgwoning op maat

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak

Lampernissestraat 1 bus 23 – 8550 Ardooie

Woonkamer in een zorgwoning