Wat zijn de voordelen van de Novulo zorgwoning volgens onze klanten?

Wat zijn de voordelen van de Novulo zorgwoning volgens onze klanten?

Wat zijn de voordelen van de Novulo zorgwoning volgens onze klanten?

Wat zijn de voordelen van de Novulo zorgwoning volgens onze klanten?

Wat zijn de voordelen van de Novulo zorgwoning volgens onze klanten? Dat delen ze graag met jou. Want zij genieten dag in dag uit van hun keuze voor de zorgwoning in de tuin van hun mantelzorger. En ze vertellen stuk voor stuk enthousiaste verhalen over hun ervaringen met dit concept. Ontdek hier welke voordelen voor hen het belangrijkst zijn.  

Nabijheid bij iedereen rond de zorgwoning 

Toen bleek dat Magda niet meer alleen thuis kon wonen, ging ze langs bij Novulo. Wat sprak haar het meeste aan om voor een zorgwoning te gaan? Het feit van steeds dicht bij haar familie te zijn. Door de grote raampartijen geniet Magda van het uitzicht op de paardenweide. En van de kleinkinderen die zich amuseren in de tuin. Is er een probleem? Dan staat er snel iemand klaar om haar te helpen. Nabijheid is dus voor Magda een groot voordeel. 

Dezelfde vrijheid als thuis 

Naast de nabijheid, geniet Magda ervan om nog steeds haar eigen plaats te hebben. Ze voelt zich er goed. De zorgwoning is heel comfortabel. Bovendien heeft ze de vrijheid om haar dag in te delen zoals zij het wil. Ook dat is een groot voordeel van de zorgwoning. Je hangt niet vast een schema om te eten of koffie te drinken. Je doet wat je wil en wanneer je dat wil. 

Veiligheid dankzij slimme aanpassingen in de zorgwoning 

Voor Christel is het veilige gevoel in de zorgwoning het grootste voordeel. De gezondheidstoestand van haar moeder ging de afgelopen jaren achteruit. Het is niet houdbaar om je constant zorgen te maken over wat er allemaal op een dag fout kan lopen. De zorgwoning in haar tuin geeft Christel de gemoedsrust die ze zocht. Vooral de slimme Nobi lamp is een grote troef. Deze lamp detecteert abnormale activiteit. Zoals valpartijen. Is er iets aan de hand? Dan krijgt Christel een signaal via de telefoon en kan ze onmiddellijk gaan kijken. Samen met de steunpunten en het elektrisch verstelbaar badkamermeubilair zorgt dit voor een sterk gevoel van veiligheid bij Christel en haar moeder. 

De zorgwoning in plaats van het woonzorgcentrum 

Zowel Magda als de moeder van Christel zagen het echt niet zitten om naar een woonzorgcentrum te gaan. Toch leek dit aanvankelijk dit de enige oplossing. Het was dus fantastisch voor hen om de zorgwoning van Novulo te ontdekken. Ze waren onmiddellijk verkocht.  

Plan nu een vrijblijvend zorggesprek in met de experts van Novulo. 

BENIEUWD NAAR ONZE KIJKWONING?

Volg ons op sociale media: FacebookInstagramLinkedIn en Twitter

Blijf op de hoogte

Ontvang regelmatig tips en info over onze Novulo Zorgwoningen in je mailbox. Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief.

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom snel langs in een van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde, Pittem of Rumst.

Wordt de zorg te zwaar als mantelzorger?

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.