Ontdek onze nieuwe gevelbekleding

Kiezen voor een houten gevelbekleding biedt heel wat voordelen:

 • Esthetische warmte: hout straalt natuurlijke warmte en schoonheid uit, waardoor het bijdraagt aan een aantrekkelijke en gezellige uitstraling van je unit,
 • Snelle installatie: houten gevelbekleding kan eenvoudig worden geïnstalleerd, wat voordelig is voor de snelle assemblage van modulaire units,
 • Milieuvriendelijk: hout is een hernieuwbare en duurzame grondstof,
 • Natuurlijk en gezond: hout is een natuurlijk materiaal zonder schadelijke stoffen,
 • Uniek karakter: elk stuk hout is uniek, wat bijdraagt aan een authentiek en karaktervol uiterlijk,
 • Diversiteit in design: houten gevelbekleding is beschikbaar in verschillende stijlen en profielen, wij bieden 2 types aan de Lines en “H”age in 2 verschillende houtsoorten Thermo Fraké en Thermo Vuren,
Houten gevelbekleding lines

Type Lines

 • verticaal
 • 4 profielen onderling combineerbaar
 • onzichtbare bevestiging door gebruik tand-groef

Type “H”age

 • horizontaal of verticaal
 • 2( horizontaal) of 3 (verticaal) profielen onderling combineerbaar
 • onzichtbare bevestiging door gebruik tand-groef

Nieuw jaar, nieuw aanbod

Nieuw 2024, wij kunnen onze constructies nu ook aanbouwen

We hopen dat het jaar goed voor je begonnen is. Als modulair bouwbedrijf staan we klaar om 2024 in te luiden met geweldig nieuws. 
Door de stijgende vraag zijn wij in 2023 blijven door ontwikkelen en kunnen we, op vandaag, onze constructies modulair gaan aanbouwen

Ben je op zoek naar een uitbreiding van je keuken of leefruimte? Heb je plots nood aan een badkamer en/of slaapkamer op gelijkvloers? Onze flexibele ontwerpen kunnen worden aangepast aan jouw noden en kunnen doorgaans binnen de 3 maanden een snelle oplossing aanbieden. 

Ook voor bedrijven, vrije beroepen, zelfstandige ondernemers of overheden kunnen we zeer snel, extra kwaliteitsvolle ruimtes gaan aanbieden zoals vergaderruimtes, prakrijkruimtes, kantoren en zo veel meer…

Waarom kiezen voor een Novulo aanbouw?

1. Snelheid van realisatie 

Onze geoptimaliseerde processen zorgen voor een snelle en efficiënte uitvoering, waardoor je snel kunt profiteren van extra ruimte. 

2. Kwaliteit en duurzaamheid:

We streven naar hoogwaardige materialen en duurzame oplossingen om ervoor te zorgen dat jouw investering op lange termijn waarde behoudt. 

3. Aangepast aan jouw behoeften: 

Of het nu gaat om particuliere woningen, bedrijfspanden of overheidsgebouwen, onze modulaire ontwerpen passen zich aan aan jouw specifieke eisen. 

Op zoek naar een atelier of praktijkruimte in je tuin?

Een aantal voordelen van een modulaire praktijkruimte:

Kosteneffectief: Een modulaire praktijkruimte aan huis is vaak een voordeligere optie in vergelijking met het huren van een externe locatie. Je bespaart op huurkosten en eventuele transportkosten, wat gunstig kan zijn voor je budget.

Gemakkelijke toegang: Je hebt altijd directe toegang tot je praktijkruimte omdat deze zich thuis bevindt. Dit bespaart tijd en moeite die je anders zou besteden aan het reizen naar een externe locatie. Het is ook handig voor je klanten, die gemakkelijk bij je kunnen langskomen.

Flexibiliteit: Modulaire praktijkruimtes zijn vaak aanpasbaar en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Je kunt de ruimte organiseren en inrichten op een manier die het beste past bij jouw praktijk, zonder de beperkingen van een vast huurcontract.

Professionele uitstraling: Hoewel de praktijkruimte zich thuis bevindt, kun je het zo inrichten dat het een professionele en gastvrije uitstraling heeft. Dit draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen bij je klanten en partners, zonder dat je een duur kantoor hoeft te huren.

Balans tussen werk en privé: Werken vanuit huis in een speciaal ontworpen praktijkruimte kan helpen bij het handhaven van een gezonde balans tussen werk en privéleven. Je kunt werk en persoonlijke activiteiten beter scheiden, wat kan leiden tot een verbeterde levenskwaliteit en minder stress.

Vergaderen met collega's in een modulaire kantoorunit van Novulo

Modulaire kantoren: ook voor bedrijven

Ook voor bedrijven biedt Novulo de gepaste oplossing. Of het nu gaat om het eerste kantoor van je start-up, een bijkomend kantoor voor jouw groeiende zaak of tijdelijke ruimtes tijdens een verbouwing van je bedrijfspand.

Doordat de units mobiel zijn, kan je ze ook inzetten als werfgebouw of binnen in jouw loods of atelier. Wij denken graag met jou mee voor al jouw korte- én lange termijn vragen.

Meer info contacteer ons hier

Ontdek hier een Novulo polyvant tuinkantoor

modulaire woning Novulo

Bezoek één van onze kijkwoningen

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom langs in één van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde of Pittem.

Maak nu een afspraak

Noem een tuinhuis niet zomaar een tuinhuis

De Vlaming heeft niet alleen een baksteen in de maag. Ook een tuinhuis maakt standaard deel uit van het totale pakket. Je denkt hierbij onmiddellijk aan die typische houten chaletjes waarin van alles vergaard wordt. Of aan het zogenaamde kot bij oudere woningen. Maar de laatste jaren krijgt het concept tuinhuis een serieuze upgrade. Noem het gerust een tuinhuis 2.0.

Tuinhuis wordt tuinkamer

De variatie in stijlen is een eerste stap in de transformatie van het tuinhuis. De typische chalet krijgt een strakke, moderne look. En dat opent heel wat perspectieven. Een van de toepassingen is een tuinkamer, al dan niet in combinatie met een opbergruimte. Het ene deel is een overdekte ruimte waarvan de zijwanden open kunnen. Ideaal voor een gezellige loungehoek of wellnessruimte. Of voor aangenaam tafelen zonder vrees voor regen of gesukkel met parasols. Uiteraard heb je nog de opbergruimte van een tuinhuis nodig. Je hebt nu eenmaal het noodzakelijke tuingerief dat een plaatsje nodig heeft. Deze opbergruimte gaat naadloos op in het ontwerp, met een strak resultaat dat je tuin extra cachet geeft.

Werk thuis in je tuinhuis

Efficiënt thuis werken vraagt een aparte werkplek met de nodige privacy. Een leuke omgeving en inrichting is mooi meegenomen. Al eens gedacht aan een werkplek in je eigen tuin? Bij mooi weer zet je de ramen wijd open. Bij koud weer geniet je vanuit een warme omgeving van een winters uitzicht. Graag een toilet en keukentje in de buurt? Met een modulaire bouwunit is alles mogelijk en wordt je tuinhuis je thuiswerkplek.

Je tuinhuis als extra leefruimte

Een woonunit in je tuin plaatsen. Dat is perfect mogelijk. Zo wordt het woord tuinhuis letterlijk waarheid. Dit is een mooie oplossing voor personen met een bepaalde zorgbehoefte die toch een eigen stekje willen. Of voor zoon- of dochterlief die stilaan op eigen benen staat. Je richt de woonunit volledig naar eigen wens in. Je kiest voor een aansluiting aan het net of voor een ecologische unit die volledig zelf in water en elektriciteit voorziet. De mogelijkheden liggen voor het grijpen.

Ontdek ons Novulo tuinkantoor

Waarom kiezen voor een modulair tuinkantoor?

Een tuinkantoor is de eenmalige investeringskost zeker waard. Je creëert een duidelijk afgebakende plek waar je rustig en zonder afleiding je werk kan doen. Richt je Novulo tuinkantoor in naar je persoonlijke smaak en noden. Zo win je de nodige ruimte om jouw (bij)beroep uit te oefenen.

Deze werkomgeving

 • zorgt dat je efficiënter werkt, onder andere door het wegvallen van de reistijd en een betere scheiding tussen werk en privé;
 • Is een stuk compacter om te verwarmen;
 • Kan je heel eenvoudig plaatsen door de flexibele regelgeving rond bijgebouwen;
 • Wordt naar jouw wensen gebouwd en op 1 werkdag geleverd en geplaatst;
 • Kan op vele manieren worden ingezet wanneer hij niet (langer) als kantoorruimte dienst hoeft te doen.
Vergaderen met collega's in een modulaire kantoorunit van Novulo

Modulaire kantoren: ook voor bedrijven

Ook voor bedrijven biedt Novulo de gepaste oplossing. Of het nu gaat om het eerste kantoor van je start-up, een bijkomend kantoor voor jouw groeiende zaak of tijdelijke ruimtes tijdens een verbouwing van je bedrijfspand.

Doordat de units mobiel zijn, kan je ze ook inzetten als werfgebouw of binnen in jouw loods of atelier. Wij denken graag met jou mee voor al jouw korte- én lange termijn vragen.

Meer info contacteer ons hier

Ontdek hier een Novulo polyvant tuinkantoor

modulaire woning Novulo

Bezoek één van onze kijkwoningen

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom langs in één van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde of Pittem.

Maak nu een afspraak