Steun net als Novulo de strijg tegen de ziekte van Duchenne

Heb je al eens gehoord van de ziekte van Duchenne? Door deze genetische aandoening breken spieren vanzelf af. En dit is helaas onomkeerbaar. Zonder spieren kan je niet stappen, niet ademen en uiteindelijk niet meer leven. Vreselijk, maar waar. Voor personen die aan deze ziekte lijden is elk hulpmiddel van onschatbare waarde. Voor de beste zorgen, voor een betere levenskwaliteit, voor een menswaardig leven. Een aangepaste rolstoel. Een volwaardige zorgwoning met hulp nabij en toch voldoende privacy. Een bijzondere reis. Dit zijn de zaken waar de vereniging Refuse to Sink zich voor inzet. En daar zetten we met Novulo Buildings graag onze schouders onder. Steun jij ook net als Novulo de strijd tegen de ziekte van Duchenne?

Koop heerlijke koekjes en steun mensen met de ziekte van Duchenne

De komende eindejaarsperiode vind je ons op verschillende kerstmarkten met heerlijke koekjes ten voordele van Refuse to Sink. Kom genieten van de gezellige setting, de heerlijke koekjes en steun tegelijk de bijzondere initiatieven van Refuse to Sink. Vele beetjes maken een groot geheel. En betekenen een grote steun voor iedereen die met deze vreselijke ziekte te maken krijgt.

De zorgwoning geeft jonge mensen met de ziekte van Duchenne wat ze nodig hebben

De ziekte van Duchenne brengt veel zorgen met zich mee. Zorgen die je het liefst krijgt in je vertrouwde omgeving. Weet ook dat de ziekte van Duchenne op jonge leeftijd naar boven komt. Jongeren met dromen. Jong volwassenen die ook graag eens zelfstandigheid ervaren. De zorgwoning in de tuin combineert deze twee ultieme wensen. Je krijgt de zorg die je nodig hebt. Jouw dierbaren zijn steeds dichtbij. En toch heb je jouw eigen stekje. Met voldoende aanpassingen en technologieën om je veilig te voelen.

Ontdek op Facebook en Instagram op welke kerstmarkt je onze koekendozen kan kopen.