Novulo en Quicksteel: een ijzersterke samenwerking

De staalconstructie van Quicksteel vormt het geraamte van de modulaire zorgwoning van Novulo. En wat voor een geraamte. Alles wordt rondom dit robuuste kader opgebouwd tot een volwaardige woning. Novulo en Quicksteel, dat is een ijzersterke samenwerking.

De 5 voordelen van de staalconstructie van Quicksteel voor de Novulo zorgwoning

De zorgwoning met staalconstructie biedt 5 belangrijke voordelen.

  • Met de staalconstructie als startpunt gebeurt de opbouw in het atelier snel en efficiënt. Zo staat je zorgwoning binnen de 3 maanden na bestelling in je tuin.
  • Duurzaamheid is topprioriteit. De staalconstructie is onverwoestbaar en krijgt na gebruik een nieuw leven in een volgend project.
  • De staalconstructie biedt de perfecte ruimte om goed te isoleren. Zo wordt de zorgwoning extreem energiezuinig, tot zelfs energieneutraal.
  • De zorgwoning op een vrachtwagen tillen en in de tuin hijsen? Zonder schending of vervorming? Inderdaad. Dit gaat perfect met de onbuigzame staalconstructie.
  • Na de isolatie volgt de afwerking. De staalconstructie vormt een doos die je eenvoudig afwerkt, zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Je kiest zelf de materialen en de indeling van de ruimtes. Leefruimte, slaapkamer, zorgbadkamer. Alles krijgt de juiste plaats.
De zorgbadkamer als kers op de taart van de zorgwoning 

De zorgbadkamer is zowat de belangrijkste ruimte van de zorgwoning. Want met de inrichting van de badkamer valt of staat het comfort en de manier van leven. Daarom zet Novulo volop in op nieuwe technologieën en innoverende producten. Heel eenvoudig in gebruik en heel belangrijk om zelfstandig te wonen. Handgrepen, in hoogte verstelbaar meubilair, een tillift, slimme bewaking met blijvende privacy. In je zorgwoning ben je veilig.