Laat je ontzorgen door Novulo buildings als partner van Zorgpunt

Wanneer je op het punt komt dat je steeds meer zorg nodig hebt, heb je geen energie om je over alles errond zorgen te maken. Je verdient zelf de volle aandacht. Zelfzorg is meer dan ooit topprioriteit. Ook je mantelzorgers, familie en vrienden zijn onontbeerlijk. Je hebt hun positieve invloed nodig om je gezondheid en welbevinden op te krikken. Elke minuut samen telt. Steek die kostbare tijd niet in urenlang opzoekingswerk en geloop van hot naar her om alle nodige zorg te organiseren. Richt je tot Zorgpunt en vind alles wat je nodig hebt op deze centrale plaats. Novulo Buildings staat volop achter deze missie. Ontzorgen, zodat jij de volle aandacht kan richten op wat echt telt. Laat je mee ontzorgen door Novulo Buildings als trotse partner van Zorgpunt.

Waarvoor staat Zorgpunt?

Zorgpunt staat in voor de verhuur en verkoop van thuiszorgmateriaal voor iedereen die extra zorg nodig heeft. Zorgpunt werkt samen met meer dan 280 apotheken in Vlaanderen en is hierdoor een van de grootste onafhankelijke organisaties voor alles wat te maken heeft met thuiszorg. Naast het verhuren en verkopen van materiaal, werkt Zorgpunt samen met diverse partners. Zo komt alles wat te maken heeft met thuiszorg samen op 1 centraal punt. Van thuisverpleging en zorgassistenten tot mobiele zorgwoningen.

Waaruit bestaat de samenwerking tussen Zorgpunt en Novulo Buildings?

Naast kleiner zorgmateriaal voor de dagelijkse zorg, is de woonsituatie vaak een grote zorg. Je bent angstig om alleen thuis te zijn en iets voor te hebben. Of je ben constant bezorgd over jouw dierbare en wil liefst meerdere keren per dag langsgaan. Maar dat is praktisch niet haalbaar. En daar biedt Novulo Buildings een antwoord op. De mobiele zorgwoning staat in je tuin. Je ziet snel of er iets aan de hand is. De slimme systemen in de zorgwoning bieden optimaal comfort en veiligheid. Je bent dicht bij elkaar, maar hebt toch je eigen stekje en privacy. Bij elkaar gaan inwonen is vaak voor beide partijen te ingrijpend. De mobiele zorgwoning geeft je wat je zoekt. Net daarom slaan Zorgpunt en Novulo Buildings de handen in elkaar.

De opbouw van je mobiele zorgwoning gebeurt volledig in het atelier. Hierdoor is het bouwproces niet afhankelijk van weer of andere onvoorziene omstandigheden. Is alles klaar? Dan staat je zorgwoning op een dag tijd in je tuin. Onmiddellijk instapklaar.

Jouw woning wordt tot in de puntjes afgewerkt met duurzame materialen. Alle leefruimtes die je in een woning verwacht zijn aanwezig. We gaan zelfs nog een stap verder. Alle kamers zijn slim ingericht met alle nodige hulpmiddelen om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wellicht zelfs beter dan in je huidige woning. Stel je eens voor welke stimulans dit geeft aan je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Je eigen ding doen. In ruimtes die baden in het licht. Met zicht op de tuin en met jouw dierbaren zo dichtbij. De fratsen van de kleinkinderen, de gezellige koffieklets met je zoon of dochter. In alle comfort genieten van elk kostbaar moment.