Gella Vandecaveye en Novulo buildings bundelen de krachten

Met veel trots stellen we onze nieuwe ambassadrice voor. Gella Vandecaveye en Novulo Buidlings bundelen de krachten om de zorgwoning letterlijk meer op de kaart te zetten. Waarom? Omdat dit voor vele mensen dé oplossing is om op een betaalbare manier kwalitatieve zorg aan hun dierbare te bieden.

Weetjes over Gella Vandecaveye

Je kent Gella Vandecaveye ongetwijfeld van haar succesvolle carrière als judoka. Ze werd maar liefst 2 keer wereldkampioen en 7 keer Europees kampioen in haar categorie. Met daarnaast nog een hele stapel andere medailles. Het stond in de sterren geschreven dat Gella zich na haar sportcarrière met evenveel gedrevenheid zou inzetten voor andere initiatieven. En zo gebeurde het ook. Met haar bedrijf PR & Sport Consulting steunt ze bedrijven, organiseert ze motiverende activiteiten en legt ze als inspirerend spreker de link tussen topsport en ondernemen.

De link tussen Gella Vandecaveye en de Novulo zorgwoning

Passie voor bouw

Gella en Novulo Buildings delen een gemeenschappelijke passie: de bouw. Gella vanuit de zijtak van haar bedrijf die instaat voor de coördinatie van totaalrenovaties. Novulo Buildings vanuit de missie om betaalbare en duurzame zorgwoningen te bouwen met innovatieve bouwmethodes.

Wilskracht en doorzettingsvermogen

Dit zijn eigenschappen die Gella Vandecaveye en Novulo Buildings met elkaar delen. Zo blijven we ons sterk inzetten voor de langdurige plaatsing van een zorgwoning in de tuin via eenvoudige meldingsplicht. Want zorg is niet iets waar je een tijdslimiet kan en mag op zetten. Bovendien gaan we constant op zoek naar manieren om nog efficiënter en duurzamer aan de zorgwoning te bouwen.

Een groot hart voor zorg

Wist je dat Gella net als Novulo Buildings een groot hart heeft voor zorg? Zo steunt ze onder andere de organisatie Beyond the Moon, die gezinsvakanties biedt aan families met een ernstig ziek kind. Hierbij is de link met de zorgwoning snel gelegd. Wij bouwen niet zomaar woningen. Wij bouwen aan duurzame zorgsituaties waarbij iedereen zich goed voelt.

De levensloop draait om

Bij Novulo Buildings ligt de focus op de periode dat de levensloop omdraait. Ouders zorgen eerst voor hun kinderen. Later zorgen kinderen voor hun ouders. Dankzij de zorgwoning gebeurt dit op een laagdrempelige manier waarbij iedereen een eigen stekje heeft.

Gella deelt deze visie. Want in 2018 kwam haar moeder bij haar inwonen. Het voor elkaar zorgen met respect voor een goede balans staat ook bij hen centraal.

Meer weten over de zorgwoning? Contacteer ons.