Elke dag ‘dag van de zorg’ in de Novulo zorgwoning

Op deze Dag van de Zorg maakt het grote publiek kennis met het reilen en zeilen van heel wat organisaties voor zorg en welzijn. En dat is een goede zaak. Zeker als je ook voor jouw dierbare een oplossing zoekt om gepaste zorg te bieden. Wist je dat het in de Novulo zorgwoning elke dag Dag van de Zorg is? Ontdek hier hoe we dit bereiken.

Zorg voor de veiligheid

In de kamers van de Novulo zorgwoning hangt de mooie en wel heel bijzonder Nobi lamp. Achter het moderne design schuilt een ingenieus systeem dat over je veiligheid waakt. De Nobi lamp
detecteert abnormale activiteit, zoals te lang stilliggen of te onrustig zijn. Jij als mantelzorger krijgt melding en kan onmiddellijk inspringen. Staat de zorgvrager midden in de nacht op? Dan gaat de lamp vanzelf aan om valpartijen te voorkomen.

Zorg voor de mobiliteit en zelfstandigheid

De Novulo zorgwoning is overal voorzien van handgrepen, in hoogte verstelbaar meubilair of zelfs een plafondtillift. Zo wint de bewoner niet alleen aan zelfstandigheid en mobiliteit, maar kan jij als mantelzorger comfortabel en ergonomisch de nodige zorg bieden.

Novulo zorgwoning 365/24/7 zorggarantie

Zorg voor de fysieke gezondheid

Je dierbare krijgt net als thuis of in een andere omgeving de nodige zorg. Thuisverpleging, huisarts, kinesist, logopedist,… Iedereen komt naar de zorgwoning om de gezondheid te bewaken. Werk je met slimme toestellen voor het bijhouden van parameters als hartslag en bloeddruk? Dan kan je die koppelen aan de Nobi lamp. Deze houdt alle gegevens nauwgezet bij.

Zorg voor de mentale gezondheid

Niets is beter voor de mentale gezondheid dan dicht bij jouwdierbaren te leven. Jullie zien elkaar regelmatig en genieten van vele mooie momenten samen. Elke dag. Met respect voor elkaars
privacy.

Zorg voor de mantelzorger

Dankzij de Novulo zorgwoning draag je als mantelzorger ook zorg voor jezelf. Je krijgt meer ademruimte, gemoedsrust en comfort, dankzij de 365/24/7 Novulo zorggarantie.

 

Een zorgwoning in de tuin huren of kopen?

Maak een afspraak met onze zorgadviseur.