Jouw tuin als vakantieplek met een modulaire unit

Jouw tuin als vakantieplek met een modulaire unit

Jouw tuin als vakantieplek met een modulaire unit

Jouw tuin als vakantieplek met een modulaire unit

Woon je landelijk met prachtige vergezichten over glooiende landschappen? Of heb je een mooie tuin in een boeiende stad met veel toeristen? En wil je graag jouw unieke locatie delen met anderen? Maak dan van jouw tuin een vakantieplek met een modulaire unit.

Waarom kiezen voor een modulaire unit als vakantieplek in je tuin?

Je wil graag jouw unieke locatie delen. Maar je wil zeker geen vast gebouw in je mooie tuin. En ook geen caravan, met gebrekkige isolatie en accommodatie. Als je iets doet wil je het goed doen. Zonder maandenlange bouwwerken en een tuin die je nadien helemaal moet heraanleggen. Kies daarom voor een modulaire unit. Er gaan enkel wat schroeffunderingen in de grond. Geen graafwerken en geen beton. Is jouw unit klaar? Dan tilt de kraan de vakantiewoning op deze schroeven. Zo is jouw vakantiewoning direct klaar voor verhuur. Kies de opties en afwerking volledig zelf. Heel basic of luxueus. Aangesloten aan het net of volledig zelfvoorzienend. De keuze is volledig aan jou.

 

Welke regels gelden om een vakantiewoning te verhuren?
  • Informeer eerst bij de dienst stedenbouw van je gemeente of stad. Waar mag je de modulaire vakantiewoning plaatsen? Hoe groot mag ze zijn? Werk je hiervoor met een eenvoudige melding of met een vergunning?
  • Stel een waterdichte huurovereenkomst op. Goede afspraken maken goede vrienden. Dat is zeker ook het geval bij het verhuren van een vakantiewoning.
  • Verhuur je de vakantiewoning als particulier? Dan kan dit maximum 60 dagen per kalenderjaar. Wil je de vakantiewoning vaker verhuren? Dan start je jouw eigen zaak op met alle nodige formaliteiten.

Ontdek alle informatie over het Vlaams logiesdecreet op de website van Toerisme Vlaanderen. Woon je in een ander gewest of een ander land? Doe dan zeker navraag over de regels ter plaatse.

Deel je magische woonplek met anderen met een modulaire vakantiewoning van Novulo.

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak

Lampernissestraat 1 bus 23 – 8550 Ardooie

Video afspelen

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.