WERKEN

Het aantal telewerkers, en dus ook de nood aan thuiswerkruimte, is nog nooit zo groot geweest. 
Een eigen tuinkantoor is de eenmalige investeringskost zeker waard. We zetten alvast een aantal van de grote voordelen van een tuinkantoor van Novulo voor je op een rijtje:

Ook voor bedrijven biedt Novulo de gepaste oplossing. Of het nu gaat om het eerste kantoor van je start-up, een bijkomend kantoor voor jouw groeiende zaak of tijdelijke ruimtes tijdens een verbouwing van je bedrijfspand. 

Benieuwd naar onze heerlijk veelzijdige Nukleus?

De Nukleus is polyvalent inzetbaar. Heerlijk ontspannen in de hottub of geconcentreerd werken aan de natuurhouten bank. Alles kan.

Wat klanten zeggen

Erik De Meulemeester
Lees verder
Daar ik uit pure 'beroepsinteresse' maar ook effectief binnen een privésituatie op zoek was en ben naar een woonoplossing voor één van onze ouders ben ik in contact gekomen met het bedrijf Novulo en hun spokesperson Thijs. Wat me meteen opviel in deze was de 'legale' kennis die me werd meegegeven omtrent deze hele problematiek alsook het niveau van technische kwaliteit van de woningen zelf. Bijkomende positief punt in deze zijn de verschillende mogelijkheden om dergelijke woning te plaatsen middels, huur, renting/lease en uiteraard ook voordelige aankoop voorwaarden.
Als we beslissen in de richting van tijdelijke woonoplossingen verder te gaan is het bedrijf Novulo zeker ons eerste aanspreekpunt !
Julie Wyffels
Lees verder
Gedreven team. Ook sterk dat men met hun product ook een maatschappelijk toegevoegde waarde zoekt! Fantastische mensen om mee samen te werken!
Previous
Next

Vraag jouw vrijblijvende offerte voor je eigen tuinkantoor

Ik ontvang graag info over
Novulo Buildings plattegrond van een tuinkantoor

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak

Lampernissestraat 1 bus 23 – 8550 Ardooie

Woonkamer in een zorgwoning