Vind nóg sneller je zorgwoning van Novulo Buildings via zorgzoeken.be

Vind nóg sneller je zorgwoning van Novulo Buildings via zorgzoeken.be

Vind nóg sneller je zorgwoning van Novulo Buildings via zorgzoeken.be

Vind nóg sneller je zorgwoning van Novulo Buildings via zorgzoeken.be

Novulo Buildings zet een volgende stap om de zorgwoning bekender te maken. Op zorgzoeken.be vind je zorgverleners die je helpen met alle aspecten van je gezondheid. En ja hoor. Ook Novulo Buildings heeft hier een plekje. Want de woonsituatie maakt een groot deel uit van het zorgen en verzorgen. Ben je op zoek naar een oplossing om te zorgwonen? Vind nóg sneller je zorgwoning van Novulo Buildings via zorgzoeken.be.

Waarom de zorgwoning bekender maken?

Het zorglandschap staat onder druk. Dit hoor je langs alle kanten en het is ook realiteit. Te weinig personeel en te weinig plaats in woonzorgcentra. Met daar bovenop nog eens hoge kostprijzen.

Mantelzorgers hebben hierdoor bovenop de zorgen voor hun dierbare nog eens extra zorgen over de woonsituatie. Gelukkig zit de wereld niet stil en schieten zowel de bouwwereld als de zorgsector in actie om dit aan te pakken.

Novulo Buildings bouwt modulaire zorgwoningen op maat. Deze zorgwoning plaats je zonder bouwvergunning in de tuin. Een snelle en budgetvriendelijke oplossing. De thuisverpleging en andere ambulante zorg blijft doorgaan. En je woont dicht bij elkaar om de zorgsituatie beter op te volgen.

De verplaatsbare zorgwoning is bovendien voorzien van alle comfort aangepast aan de zorgnoden. Ook kan je zorgunit voorzien worden van de intelligente lamp Nobi. Deze innovatieve technologie is een  hulp voor je omgeving bij het bewaken van je veiligheid.

De zorgwoning bekender maken maakt deel uit van de missie om iedereen de beste zorgen te geven wanneer het echt nodig is. Om het zorglandschap te versterken en om generaties samen te brengen. Daarom is het zo belangrijk om de zorgwoning bekend en toegankelijk te maken, net als alle andere vormen van zorgverlening. En daar helpt zorgzoeken.be bij.

Zorgzoeken.be als de online plek om jouw zorg te garanderen

Het wereldwijde web staat vol met informatie. Zoeken naar iets of iemand is vaak zoeken naar een naald in een hooiberg. Als je extra zorg nodig hebt, dan is dit het laatste waar je energie voor hebt. Daarom groeit zorgzoeken.be uit tot dé online plek om snel alle partners te vinden die jouw zorgsituatie verlichten.

Novulo Buildings is dan ook trots om deel uit te maken van deze online plek.

Ben je op zoek naar een oplossing voor zorgwonen? Maak een afspraak bij Novulo Buildings.

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak

Lampernissestraat 1 bus 23 – 8550 Ardooie

Video afspelen

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.