Vakantiewoning

Er even heerlijk tussenuit? Terug naar de natuur, even helemaal weg, een stevige portie quality-time, maar toch met alle comfort? Klinkt zalig, toch? In een vakantiewoning van Novulo heb je het allemaal. Ontsnap even aan de dagelijkse drukte in deze oase van rust.

Slaap letterlijk onder de sterrenhemel. Neem een verkwikkende douche onder de stralend blauwe lucht door het dakraam van jouw modulaire vakantiewoning. Word wakker tussen de uitgestrekte wijngaarden. Zet je raam open en sta met één stap op het strand. Lees een boek tussen de eindeloze boomgaarden met fleurige bloesems.

Jouw modulaire vakantiewoning wordt één met de omgeving. 

Ze is ecologisch gebouwd en nagenoeg zelfvoorzienend. Off-grid, wat de plaatsing nóg gemakkelijker maakt. De droom van een weekendverblijf aan zee of een huisje in de Ardennen wordt eindelijk werkelijkheid.

Vertel ons jouw wensen en wij bouwen op korte tijd jouw woonunit op maat. Is je vakantiewoning klaar? Dan staat ze op amper een dag op de plek waar jij ze wil hebben. Zonnepanelen en regenwaterrecuperatie maken speciale aansluitingen overbodig. Ideaal voor jouw vakantiewoning midden in de natuur.

Woon je in een prachtige omgeving en wil je anderen hiervan laten meegenieten? Heb je plaats voor een of meerdere vakantiewoningen? Alles kan. We bouwen een heus Novulo vakantiedorp met echte glamping-allures om jouw droom waar te maken.
Vakantie in eigen land, zoals hoevetoerisme, zit sowieso in de lift. Jouw investering zal zich makkelijk terugbetalen.

Vraag je offerte voor je eigen vakantiewoning en geniet nog deze zomer van jouw plekje in de natuur

Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen interieur

Benieuwd naar onze kijkwoning?

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Novulo unit rond te lopen? Dan verwelkomen we je graag in onze kijkwoning in Ardooie. We leiden je ook met plezier rond in ons atelier waar je Novulo units in verschillende stadia van opbouw kan bewonderen. 

Laat ons weten wanneer het je best past om langs te komen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak vast te leggen. 

Novulo Zorgwoning Deluxe Overzichtsbeeld

Bouw je eigen Novulo woonunit

Interieurbouwer woonunit

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak

Lampernissestraat 1 bus 23 – 8550 Ardooie

Woonkamer in een zorgwoning

Bezoek ons atelier en kijkwoning