Vakantiewoning

Er even heerlijk tussenuit? Terug naar de natuur, even helemaal weg, een stevige portie quality-time, maar toch met alle comfort? Klinkt zalig, toch? In een vakantiewoning van Novulo heb je het allemaal. Ontsnap even aan de dagelijkse drukte in deze oase van rust.

Slaap letterlijk onder de sterrenhemel. Neem een verkwikkende douche onder de stralend blauwe lucht door het dakraam van jouw modulaire vakantiewoning. Word wakker tussen de uitgestrekte wijngaarden. Zet je raam open en sta met één stap op het strand. Lees een boek tussen de eindeloze boomgaarden met fleurige bloesems.

Jouw modulaire vakantiewoning wordt één met de omgeving. 

Ze is ecologisch gebouwd en nagenoeg zelfvoorzienend. Off-grid, wat de plaatsing nóg gemakkelijker maakt. De droom van een weekendverblijf aan zee of een huisje in de Ardennen wordt eindelijk werkelijkheid.

Vertel ons jouw wensen en wij bouwen op korte tijd jouw woonunit op maat. Is je vakantiewoning klaar? Dan staat ze op amper een dag op de plek waar jij ze wil hebben. Zonnepanelen en regenwaterrecuperatie maken speciale aansluitingen overbodig. Ideaal voor jouw vakantiewoning midden in de natuur.

Woon je in een prachtige omgeving en wil je anderen hiervan laten meegenieten? Heb je plaats voor een of meerdere vakantiewoningen? Alles kan. We bouwen een heus Novulo vakantiedorp met echte glamping-allures om jouw droom waar te maken.
Vakantie in eigen land, zoals hoevetoerisme, zit sowieso in de lift. Jouw investering zal zich makkelijk terugbetalen.

Nood aan extra ruimte? Een tuinberging? Een hobbyruimte? Een poolhouse? Man cave of She shed? Plaats een luxe bijgebouw in je tuin.

Novulo geeft aan jouw tuin een waar vakantiegevoel. 

Benieuwd naar onze heerlijk veelzijdige Nukleus?

De Nukleus is polyvalent inzetbaar. Heerlijk ontspannen in de hottub of geconcentreerd werken aan de natuurhouten bank. Alles kan.

Vraag vrijblijvend jouw offerte voor een eigen buitenruimte

Novulo Buildings wonen in de natuur

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak

Lampernissestraat 1 bus 23 – 8550 Ardooie

Woonkamer in een zorgwoning