Vakantiewoning

Heerlijk genieten

Er even heerlijk tussenuit? Terug naar de natuur. Even helemaal weg. Een stevige portie quality-time, maar toch met alle comfort. Klinkt zalig, toch? In een vakantiewoning van Novulo heb je het allemaal. Ontsnap even aan de dagelijkse drukte in deze oase van rust.

Slaap letterlijk onder de sterrenhemel. Neem een verkwikkende douche onder de stralend blauwe lucht door het dakraam van jouw modulaire vakantiewoning. Word wakker tussen de uitgestrekte wijngaarden. Zet je raam open en sta met één stap op het strand. Lees een boek tussen de eindeloze boomgaarden met fleurige bloesems.

Jouw modulaire vakantiewoning wordt één met de omgeving. Ze is ecologisch gebouwd en nagenoeg zelfvoorzienend. Off-grid, wat de plaatsing nóg gemakkelijker maakt. De droom van een weekendverblijf aan zee of een huisje in de Ardennen wordt eindelijk werkelijkheid.

Vertel ons jouw wensen en wij bouwen op korte tijd jouw woonunit op maat. Is je vakantiewoning klaar? Dan staat ze op amper een dag op de plek waar jij ze wil hebben. Zonnepanelen en regenwaterrecuperatie maken speciale aansluitingen overbodig. Ideaal voor jouw vakantiewoning midden in de natuur.

Bestel nu je modulaire vakantiewoning en geniet nog deze zomer van jouw plekje in de natuur.

Doen genieten

Woon je in een prachtige omgeving en wil je anderen hiervan laten meegenieten? Heb je plaats voor een of meerdere vakantiewoningen? Alles kan. We bouwen een heus Novulo vakantiedorp met echte glamping-allures om jouw droom waar te maken.
Vakantie in eigen land, zoals hoevetoerisme, zit sowieso in de lift. Jouw investering zal zich makkelijk terugbetalen.

Tuinbeleving

Nood aan een hoogwaardig bijgebouw? Een tuinberging? Een hobbyruimte? Een poolhouse? Man cave of She shed?

Novulo geeft aan jouw tuin een waar vakantiegevoel.

Bouw aan je conditie in jouw nagelnieuwe fitnessruimte. Geniet met je vrienden of vriendinnen van een drankje aan de bar. Kom tot rust met zicht op de sterrenhemel door het dakraam van jouw ontspanningsruimte. En dat allemaal in je eigen tuin. Richt eindelijk dat lege plekje in je groene oase in voor jouw ultieme droom.  Ontwerp, laat je modulaire unit bouwen en op 1 dag staat alles klaar om vanaf de eerste minuut te genieten.

Bestel nu en geniet de volledige zomer van jouw extra stekje.

Ons laatste nieuws

Bouw je eigen Novulo woonunit

Interieurbouwer woonunit

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom snel langs in een van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde, Pittem of Rumst.

Wordt de zorg te zwaar als mantelzorger?

Kijkdag
3 juni

Kom op zaterdag 3 juni 2023 langs tussen 9u en 18u en krijg een exclusieve rondleiding in een van onze kijkwoningen te Pittem, Laakdal en Rumst

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.