Tuinkantoor

Het aantal telewerkers, en dus ook de nood aan thuiswerkruimte, is nog nooit zo groot geweest. 
Een eigen tuinkantoor is de eenmalige investeringskost zeker waard. We zetten alvast een aantal van de grote voordelen van een tuinkantoor van Novulo voor je op een rijtje:

Je kan jouw werkplek helemaal naar jouw smaak inrichten. Dat maakt het meteen al een stuk persoonlijker en warmer ten opzichte van een gehuurd kantoor.

 

Doordat je een aparte ruimte hebt voor je werkspullen, hoef je ze ook niet de hele tijd op te bergen en terug uit te halen, zoals je in huis misschien wel moet doen. Je hebt ook niet langer last van een printer op de eettafel of 5 ringmappen op je wandmeubel.

Naast het feit dat je al geen ruimte meer hoeft te huren, is een thuiskantoor van Novulo nog op andere manieren tijd- en kostenbesparend

  • Geen reistijd en dus ook geen files of slijtage aan de wagen;
  • Jouw werk- en privésfeer is ook een stuk beter afgebakend. Een aparte ruimte zorgt voor minder afleiding en dus voor betere concentratie en hogere productiviteit. Je bespaart een hoop tijd en sluit de dag met een veel voldaner gevoel af;
  • Je hoeft het hele huis niet te verwarmen als je aan het werk bent. Onze units bevatten alle comfort op een kleine oppervlakte. Bovendien zijn ze heel goed geïsoleerd en voorzien van een slimme thermostaat. En dat scheelt in de stookkosten.

Normaal gezien ga je naar kantoor. Daar heb je alle nodige materialen en de ruimte om je werk naar behoren te doen. Dat je nu geregeld thuis werkt en dus een goed ingericht kantoor nodig hebt, brengt onvoorziene kosten met zich mee.

  • Er zijn regels in de maak om de kosten van kantoorinrichting voor thuiswerk fiscaal interessant te maken;
  • Novulo werkt ook aan een systeem waarbij de kantoorruimte door de werkgever wordt voorzien en gefinancierd.

Als het gaat om een eigen leefruimte tot 40m² en lager dan 3m, zijn er weinig regels waaraan je moet voldoen. 

Wij gaan graag met jou na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw gemeente om aan je noden te voldoen. Je kan op onze expertise rekenen voor de begeleiding doorheen het vergunningstraject.

Een modulaire unit van Novulo heeft alvast geen klassieke funderingen nodig, maar wordt op schroeffunderingen bevestigd. Dat maakt het handig voor de plaatsing, maar ook voor een eventuele verplaatsing achteraf.

Wij bereiden de installatie goed voor. Jouw buitenruimte wordt op maat ontworpen en volledig samengesteld in ons atelier.
De plaatsing neemt maximaal 1 dag in beslag. 

Een tuinkantoor blijft natuurlijk een stukje werk dat in je privé infiltreert. Mits een aantal kleine ingrepen en een goed doordacht ontwerp, sluit je je werk na de kantooruren letterlijk achter slot en grendel en wordt jouw unit gewoon een extra ruimte om van jouw tuin te genieten. 

En heb je op een dag het kantoor helemaal niet meer nodig, dan zijn er tal van opties waarmee wij al van in het begin rekening hebben gehouden.
Naast het geven van een andere bestemming aan je modulaire unit (bijvoorbeeld als man-cave, hobbyatelier of tuinberging), is er altijd nog de mooie restwaarde. 

 

En je hoeft niet te piekeren over eventuele afbraakwerken: een Novulo tuinkantoor laat zich even snel wegnemen als het geplaatst wordt.

Nood aan extra ruimte? Een tuinberging? Een hobbyruimte? Een poolhouse? Man cave of She shed? Plaats een luxe Bijgebouw in je tuin.

Novulo geeft aan jouw tuin een waar vakantiegevoel. 

Benieuwd naar onze kijkwoning?

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Novulo unit rond te lopen? Dan verwelkomen we je graag in onze kijkwoning in Ardooie. We leiden je ook met plezier rond in ons atelier waar je Novulo units in verschillende stadia van opbouw kan bewonderen. 

Laat ons weten wanneer het je best past om langs te komen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak vast te leggen. 

Novulo Zorgwoning Deluxe Overzichtsbeeld

Bouw je eigen Novulo kantoorunit

Interieurbouwer kantoorunit

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak

Lampernissestraat 1 bus 23 – 8550 Ardooie

Woonkamer in een zorgwoning

Bezoek ons atelier en kijkwoning