Tuinbeleving

Nood aan een hoogwaardig bijgebouw? Een tuinberging? Een hobbyruimte? Een poolhouse? Man cave of She shed?

Novulo geeft aan jouw tuin een waar vakantiegevoel.

Bouw aan je conditie in jouw nagelnieuwe fitnessruimte. Geniet met je vrienden of vriendinnen van een drankje aan de bar. Kom tot rust met zicht op de sterrenhemel door het dakraam van jouw ontspanningsruimte. En dat allemaal in je eigen tuin.

Richt eindelijk dat lege plekje in je groene oase in voor jouw ultieme droom.  Ontwerp, laat je modulaire unit bouwen en op 1 dag staat alles klaar om vanaf de eerste minuut te genieten.

Bestel nu en geniet deze zomer van jouw extra stekje in je eigen tuin

Vol ideeën? Ontdek de mogelijkheden met jouw tuinunit en creëer zelf je interieur

Extra ruimte is altijd welkom. Door de veelzijdigheid van het modulaire systeem kan je met een Novulo bouweenheid echt alle kanten uit. 

 

Richt jouw bijgebouw in zoals je wil, als bijkomende bergruimte, jouw plekje voor heerlijke me-time of een atelier waar je jouw hobby de vrije loop kan laten.
Wil je een keuken/kitchenette? Een zithoek met internetaansluiting? Een douche of toilet? Wij bouwen alles volgens jouw wensen.

Bij de ontwikkeling en bouw van onze units zijn we altijd op zoek naar de meest duurzame oplossing. Jouw buitenruimte is bijna energieneutraal en zo goed als zelfvoorzienend. 

 

De nauwkeurig uitgekozen materialen voor wanden en vloer zorgen samen met een groendak en -gevel voor een goede isolatiegraad. Door de montage van zonnepanelen, voorzie je ook in je eigen energieverbruik. 

We leggen je graag al je mogelijkheden uit.

Voor een bijgebouw tot 40m² heb je niet altijd een vergunning nodig. Het is natuurlijk wel aan te raden even bij de gemeente na te gaan hoe het precies zit.

In elk geval helpen wij je graag met het indienen van een meldingsplicht of vereenvoudigde aanvraag.

Een modulaire unit van Novulo heeft alvast geen klassieke funderingen nodig, maar wordt op schroeffunderingen bevestigd. Dat maakt het handig voor de plaatsing, maar ook voor een eventuele verplaatsing achteraf.

Wij bereiden de installatie goed voor. Jouw buitenruimte wordt op maat ontworpen en volledig samengesteld in ons atelier.
De plaatsing neemt maximaal 1 dag in beslag. 

Benieuwd naar onze kijkwoning?

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Novulo unit rond te lopen? Dan verwelkomen we je graag in onze kijkwoning in Ardooie. We leiden je ook met plezier rond in ons atelier waar je Novulo units in verschillende stadia van opbouw kan bewonderen. 

Laat ons weten wanneer het je best past om langs te komen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak vast te leggen. 

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak

Lampernissestraat 1 bus 23 – 8550 Ardooie

Woonkamer in een zorgwoning