Tiny house

Een Novulo bouwunit leent zich perfect als volwaardig ecohuisje of tiny house. Al wat je nodig hebt is een stukje grond om de unit op te plaatsen.

Richt jouw Novulo bouwunit in als

  • (Gedeeltelijk) zelfvoorzienend tiny house waarin je comfortabel leeft, je ecologische voetafdruk sterk verkleint én financiële ruimte houdt voor andere zaken;
  • Tussentijdse woonoplossing tijdens bouw- of renovatiewerken;
  • Kangoeroewoning voor je (groot)ouders die nog perfect uit de voeten kunnen, maar voor wie het huis wat te groot wordt;
  • Praktisch ingerichte maar gezellige studentenwoning;
  • Eerste stekje voor je kind(eren), zodat ook zij nog ruimte houden om te sparen;
  • Onderdeel van een co-housing project met meerdere bouwunits.

Niet enkel hoef je voor een Novulo wooneenheid slechts eenmalig te investeren, het is ook een heel energie- en milieuvriendelijke oplossing voor jouw woonvraagstuk. Door moderne technieken kan je zelfs helemaal off-grid wonen.

Als tijdelijke woning of kangoeroewoning spaar je als bewoner ook heel wat uit op huurkosten.

Wij gaan graag met jou na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw gemeente om aan je noden te voldoen. Je kan op onze expertise rekenen voor de begeleiding doorheen het vergunningstraject.

We leggen je graag alle mogelijkheden uit en schakelen op jouw tempo wanneer de noden veranderen.

Voor het plaatsen van een modulaire unit van Novulo worden geen klassieke funderingen gegoten, maar wordt gebruik gemaakt van schroeffunderingen. Dat maakt de voorbereidende werken al heel wat makkelijker.

Bovendien verschijnen wij goed voorbereid aan de start: jouw (zorg)woning wordt op maat ontworpen en volledig samengesteld in ons eigen atelier. De plaatsing neemt maximaal 1 dag in beslag. 

Benieuwd naar onze kijkwoning?

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Novulo unit rond te lopen? Dan verwelkomen we je graag in onze kijkwoning in Ardooie. We leiden je ook met plezier rond in ons atelier waar je Novulo units in verschillende stadia van opbouw kan bewonderen. 

Laat ons weten wanneer het je best past om langs te komen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak vast te leggen. 

Bouw je eigen Novulo woonunit

Interieurbouwer woonunit

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak

Lampernissestraat 1 bus 23 – 8550 Ardooie

Woonkamer in een zorgwoning