Testimonials

Magda woont in een Novulo, dicht bij haar kinderen en kleinkinderen

Magda is invalide en dacht dat ze naar een rusthuis zou moeten gaan. Toen ze hoorde van Novulo zorgwoningen heeft ze niet getwijfeld. Ze was aangenaam verrast van de snelle plaatsing en de service na verkoop. Magda geniet van haar vrijheid en is er tegelijk gerust in dat ze de goeie zorgen krijgt.

Video afspelen
Video afspelen

Christel plaatste een zorgunit in de tuin voor haar zieke moeder

Dankzij een Novulo zorgunit in de tuin, kan de moeder van Christel dicht bij haar blijven wonen. Ontroerend mooi. Christel vertelt zelf hoe tevreden ze hiermee is.

Meer getuigenissen

Annemie Monballiu
Lees verder
Mooie kennismaking met Novulo. Warme ontvangst door 2 spontane, enthousiaste medewerkers. We hebben een duidelijke en uitgebreide rondleiding gekregen over het ganse bouwproces en plaatsing van een Novulo unit. Je merkt dat ze kwaliteit afleveren. Indien mogelijk, zeker aan te raden!
Tatyana Vitalyova
Lees verder
Modulaire bouwoplossingen met aandacht voor kwaliteit, comfort en daarbij ook nog eens volledig op maat. Top!
Abdullah Ayaz
Lees verder
Topproduct bij een topbedrijf, die de klant waardeert en er een luisterend oor voor heeft. Dit bedrijf is zeker aangeraden!
Thomas Poelmans
Lees verder
Op een zeer vriendelijke manier informatie gekregen van Johnny. Hij heeft mijn grootouders zeer correct & professioneel geholpen met hun zoektocht naar de perfecte zorgwoning.
Kortom, een betrouwbaar bedrijf dat mensen helpt om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven leven.
Een echte aanrader!
Cédric Heesterbeek
Lees verder
Zeer aangenaam om met zo’n gepassioneerd persoon in gesprek te mogen gaan. Tof concept met een mooie visie! Keep it up!
Lieven Spiessens
Lees verder
Gisteren heb ik kennis gemaakt met Novulo. Wat me charmeerde was de gedrevenheid en de passie waarmee Thijs ons alles voorstelde. Daarnaast kon ik als architect vaststellen dat over alle onderdelen en details van de units is nagedacht om deze zo efficiënt mogelijk te maken. Een gedreven ondernemer met een fantastisch product en een prima business plan, daar zit zeker een mooie toekomst in!
Peter Vermeulen
Lees verder
We hebben verschillende fabrikanten benaderd en ook bezocht. Wat ons overtuigd heeft om voor Novulo te kiezen, is de rolstoel toegankelijkheid van de woning en de volledig uitgeruste badkamer voor de zorg die ons vader nodig heeft. Bedankt voor de manier waarop jullie naar ons geluisterd hebben en jullie bijzondere aanpak.
Tom Renders
Lees verder
De gedrevenheid hoe deze mensen tewerk gaan is ongezien! Zeker de moeite om hun visie op de toekomst eens te aanhoren en hoe zij innovatief tewerk gaan met hun modulaire systemen. Op zijn minst te naartoe gaan voor je verdere stappen neemt. Zeer inspirerend!
Jozef De Borger
Lees verder
Ik was op werkbezoek bij de “woon”-fabriek NOVULO in Ardooie. Ik kon kennis maken met de karkas van de woning, de fijne afwerking, de afgewerkte unit en het transport. Professionalisme staat hier hoog in het vaandel. Het woonconcept straalt betaalbaarheid, duurzaamheid, klimaat-neutraliteit en ruimte-optimalisatie uit. Het huis van de toekomst staat niet langer meer in Vilvoorde maar wel in Ardooie.
Previous
Next

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak

Lampernissestraat 1 bus 23 – 8550 Ardooie

Video afspelen