Testimonials

Meer getuigenissen

Annemie Monballiu
Lees verder
Mooie kennismaking met Novulo. Warme ontvangst door 2 spontane, enthousiaste medewerkers. We hebben een duidelijke en uitgebreide rondleiding gekregen over het ganse bouwproces en plaatsing van een Novulo unit. Je merkt dat ze kwaliteit afleveren. Indien mogelijk, zeker aan te raden!
Tatyana Vitalyova
Lees verder
Modulaire bouwoplossingen met aandacht voor kwaliteit, comfort en daarbij ook nog eens volledig op maat. Top!
Thomas Poelmans
Lees verder
Op een zeer vriendelijke manier informatie gekregen van Johnny. Hij heeft mijn grootouders zeer correct & professioneel geholpen met hun zoektocht naar de perfecte zorgwoning.
Kortom, een betrouwbaar bedrijf dat mensen helpt om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven leven.
Een echte aanrader!
Cédric Heesterbeek
Lees verder
Zeer aangenaam om met zo’n gepassioneerd persoon in gesprek te mogen gaan. Tof concept met een mooie visie! Keep it up!
Lieven Spiessens
Lees verder
Gisteren heb ik kennis gemaakt met Novulo. Wat me charmeerde was de gedrevenheid en de passie waarmee Thijs ons alles voorstelde. Daarnaast kon ik als architect vaststellen dat over alle onderdelen en details van de units is nagedacht om deze zo efficiënt mogelijk te maken. Een gedreven ondernemer met een fantastisch product en een prima business plan, daar zit zeker een mooie toekomst in!
Peter Vermeulen
Lees verder
We hebben verschillende fabrikanten benaderd en ook bezocht. Wat ons overtuigd heeft om voor Novulo te kiezen, is de rolstoel toegankelijkheid van de woning en de volledig uitgeruste badkamer voor de zorg die ons vader nodig heeft. Bedankt voor de manier waarop jullie naar ons geluisterd hebben en jullie bijzondere aanpak.
Tom Renders
Lees verder
De gedrevenheid hoe deze mensen tewerk gaan is ongezien! Zeker de moeite om hun visie op de toekomst eens te aanhoren en hoe zij innovatief tewerk gaan met hun modulaire systemen. Op zijn minst te naartoe gaan voor je verdere stappen neemt. Zeer inspirerend!
Jozef De Borger
Lees verder
Ik was op werkbezoek bij de “woon”-fabriek NOVULO in Ardooie. Ik kon kennis maken met de karkas van de woning, de fijne afwerking, de afgewerkte unit en het transport. Professionalisme staat hier hoog in het vaandel. Het woonconcept straalt betaalbaarheid, duurzaamheid, klimaat-neutraliteit en ruimte-optimalisatie uit. Het huis van de toekomst staat niet langer meer in Vilvoorde maar wel in Ardooie.
Andre Paelemean
Lees verder
Een prachtig concept.
Zeer goed doordacht met de allernieuwste veiligheidsvoorzieningen voor de bewoners.
Afwerking met kwaliteitsmaterialen. Ecologisch.
Duidelijke uitleg en mooie infobrochure.
Vriendelijke en professionele info aan huis zonder opdringerig te zijn.

Alleen de prijs is relatief hoog maar kwaliteit moet betaald worden
Previous
Next

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom snel langs in een van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde, Pittem of Rumst.

Wordt de zorg te zwaar als mantelzorger?

Kijkdag
3 juni

Kom op zaterdag 3 juni 2023 langs tussen 9u en 18u en krijg een exclusieve rondleiding in een van onze kijkwoningen te Pittem, Laakdal en Rumst

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.