Magda woont in een Novulo, dicht bij haar kinderen en kleinkinderen

Magda woont in de tuin van haar kinderen en kleinkinderen.

Magda woont in een Novulo, dicht bij haar kinderen en kleinkinderen

Wat is jouw verhaal en hoe kwam je bij Novulo terecht?

 

Ik ben Magda, 67 jaar en invalide. Hierdoor dacht ik naar een rusthuis te moeten gaan. Tot ik via vrienden over Novulo hoorde. We zijn toen langsgegaan bij Novulo in Ardooie. Dat viel zó goed mee, dat we niet meer op zoek gegaan zijn naar alternatieven. En daar hebben we nog geen dag spijt van.

Hoe ervaar je de service van Novulo?

 

De installatie is heel vlot verlopen. Ze kwamen toe om 6 uur. En tegen 11 uur stond alles ter plaatse. Ook als we nu nog bellen met een vraag krijgen we altijd direct antwoord. Het feit dat ze hun cliënteel ook nadien te woord staan, is voor mij heel belangrijk.

Wat zijn voor jou de grootste pluspunten van de zorgwoning?

 

Ik geniet ervan om dicht bij mijn familie te zijn. Ik heb altijd hulp, maar blijf toch nog zelfstandig wonen. Je hebt je eigen privé-woning en ook je familie blijft in de eigen privé-sfeer. Ik ben hier vooral heel erg op mijn gemak. Het is hier rustig. Alles wat ik nodig heb, is er. En het is ook allemaal in orde. Ik ben er heel tevreden mee.

BENIEUWD NAAR ONZE KIJKWONING?

Volg ons op sociale media: FacebookInstagramLinkedIn en Twitter

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom snel langs in een van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde, Pittem of Rumst.

Wordt de zorg te zwaar als mantelzorger?

Kijkdag
3 juni

Kom op zaterdag 3 juni 2023 langs tussen 9u en 18u en krijg een exclusieve rondleiding in een van onze kijkwoningen te Pittem, Laakdal en Rumst

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.