Over Novulo

Ons team

Novulo is ontstaan vanuit onze eigen jarenlange ervaring in het ondernemingsleven en de bouwsector. De voortdurend evoluerende werk- en woonbehoeftes van onze klanten, hun kinderen en kleinkinderen, hun ouders en grootouders zette ons aan om dit vernieuwde concept in de markt te zetten. 

Door samen te werken met gerenommeerde studiebureaus, scherpen we dagelijks ons productieproces en de uitvoeringstechnieken aan. 

Zin om ons multidisciplinair team te versterken? Ontdek hieronder de vacatures of solliciteer spontaan.

Benieuwd naar onze kijkwoning?

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Novulo unit rond te lopen? Dan verwelkomen we je graag in 1 van onze kijkwoningen in Laakdal, Oudenaarde, Pittem of Rumst. We leiden je ook met plezier rond in ons atelier waar je Novulo units in verschillende stadia van opbouw kan bewonderen. 

Laat ons weten wanneer het je best past om langs te komen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak vast te leggen. 

Wat klanten zeggen

Paul Van Haute
Lees verder
Een organisatie met ongeziene gedrevenheid, die de uitdagingen niet schuwt en revolutionair durft te bouwen aan een betere toekomst!
Brecht Kindt
Lees verder
One to watch! Dé referentie op vlak van modulair bouwen. Doorspekt met enthousiasme, drive en professionaliteit zorgt dit team voor een totaaloplossing met een ongeziene dynamiek.
The future is here and bright !
Christophe Collart
Lees verder
Uiterst professioneel contact met kennis van zaken. Zijn sedert een tijdje op zoek naar oplossing voor onze ouders, hun aanbod is zeker te overwegen!
Filip Lemaitre
Lees verder
Ik maakte professioneel kennis met een gedreven ondernemer die met de NOVULO tiny houses een innovatieve woonzorgoplossing ontwikkelde die mensen op een nieuwe manier laat cohousen. Een groeiende trend in de ouderenzorg waar ze met NOVULO een passend product voor uitwerkten. Zowel conceptueel als in de uitwerking levert NOVULO een topproduct af.
Previous
Next

Partnerevent

Om al onze partners te danken voor hun inzet, medewerking, steun en inzichten, organiseerden we een partnerevent in de sfeervolle zaal van Brouwerij Rodenbach. 

We brachten er met veel plezier ons concept en onze vorderingen in beeld en stelden de onderlinge partijen graag aan elkaar voor. 

Het werd een regelrecht succes! Bekijk zeker het filmpje;

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom snel langs in een van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde, Pittem of Rumst.

Wordt de zorg te zwaar als mantelzorger?

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.