Kantoorruimte

Ook voor bedrijven biedt Novulo de gepaste oplossing. Of het nu gaat om het eerste kantoor van je start-up, een bijkomend kantoor voor jouw groeiende zaak, een kantoor in je tuin voor thuiswerk of tijdelijke ruimtes tijdens een verbouwing van je bedrijfspand. Novulo biedt je een kantoorruimte op maat aan

Doordat de units mobiel zijn, kan je ze ook inzetten als werfgebouw of binnen in jouw loods of atelier. Wij denken graag met jou mee voor al jouw korte- én langetermijnvragen.

Je kan de ruimtes helemaal naar wens inrichten. Zo trek je je huisstijl en bedrijfsethiek helemaal door en dat is meteen al een stuk persoonlijker dan een gehuurd kantoor.

Door te investeren in een Novulo kantoor, hoef je alvast geen kantoorruimte meer te huren. 

Onze comfortabel ingerichte units zijn duurzaam en energiezuinig gebouwd. Bovendien is het concept modulair opgevat, waardoor je steeds kan uitbreiden als de situatie zich voordoet. Je hoeft dus geen glazen bol te hebben die de benodigde ruimte van je scale-up voorspelt.

Een modulaire unit van Novulo heeft alvast geen klassieke funderingen nodig, maar wordt op schroeffunderingen bevestigd. Dat maakt het handig voor de plaatsing, maar ook voor een eventuele verplaatsing achteraf.

Wij bereiden de installatie goed voor. Jouw buitenruimte wordt op maat ontworpen en volledig samengesteld in ons atelier.
De plaatsing neemt maximaal 1 dag in beslag. 

En heb je op een dag de extra ruimte niet meer nodig als kantoor, dan zijn er tal van opties waarmee wij al van in het begin rekening hebben gehouden. 

  • Om te beginnen, kunnen we de eenheden even snel terug wegnemen als we ze hebben opgebouwd;
  • Er is een mooie restwaarde verbonden aan de unieke Novulo bouweenheden;
  • Of je kan ze binnen het bedrijf een nieuwe bestemming geven. Een lunchruimte, een mobiel kantoor of als thuiswerkruimte voor je medewerkers.

Benieuwd naar onze kijkwoning?

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Novulo unit rond te lopen? Dan verwelkomen we je graag in onze kijkwoning in Ardooie. We leiden je ook met plezier rond in ons atelier waar je Novulo units in verschillende stadia van opbouw kan bewonderen. 

Laat ons weten wanneer het je best past om langs te komen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak vast te leggen. 

Bouw je eigen Novulo kantoorunit

Interieurbouwer kantoorunit

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak

Lampernissestraat 1 bus 23 – 8550 Ardooie

Woonkamer in een zorgwoning