Huren

Huren vanaf € 850 per maand - Aankoopprijzen vanaf € 85 000

Een zorgunit huren

Novulo gaat volop voor duurzaamheid en innovatie. Om aan al jouw huisvestingsvraagstukken tegemoet te komen, werken wij aan verschillende huurformules. 

Je bent op zoek naar een goede oplossing om voor je familielid te zorgen. Maar inwonen is te ingrijpend voor alle partijen. De zorgunit van Novulo huren is het antwoord op je vraag.  Deze woning

  • Is een losstaand gebouw met een kleine oppervlakte;
  • Kan in je tuin worden gezet onder een eenvoudige regelgeving (lees hier de meest gestelde vragen);
  • Wordt op 1 dag geplaatst of weggehaald;
  • Bevat alles wat een woning nodig heeft: een keuken, leefruimte, slaapkamer en badkamer;
  • Is volledig afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoner(s);
  • Kan worden gehuurd in 3 uitvoeringen: standaard, comfort en deluxe;

Ook al hou je jouw dierbare graag zo lang mogelijk dicht bij jou, een zorgunit is vaak een tijdelijke oplossing. Tot de nood aan gespecialiseerde zorg te groot wordt, geniet je toch zoveel mogelijk van de tijd dicht bij elkaar met respect voor ieders eigenheid en privacy. 

Huur je modulaire zorgwoning vanaf € 850 per maand en dit  zowel voor vooraf gekende termijnen, als voor onbepaalde duur. Alles is bespreekbaar.

Een mantelzorgwoning huren

Onze standaard zorgunits lenen zich ook perfect als mantelzorgwoning. Jouw bad-, slaap- en woonkamer met open keuken zijn voorzien van alle comfort. 
Je kan ook kiezen voor het instapmodel zonder ingerichte keuken.

Zo geef je jouw zorgbehoevende kennis of familielid alle kansen om zo lang mogelijk in hun eigen (t)huis te blijven, maar ben je ook steeds dicht bij.

Huurprijzen en meer info over de indeling van onze standaard zorgunints vind je op de pagina zorgwoningen.

Benieuwd naar onze kijkwoning?

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Novulo unit rond te lopen? Dan verwelkomen we je graag in 1 van onze kijkwoningen in Ardooie, Laakdal, Oudenaarde of Pittem. We leiden je ook met plezier rond in ons atelier waar je Novulo units in verschillende stadia van opbouw kan bewonderen. 

Laat ons weten wanneer het je best past om langs te komen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak vast te leggen. 

Vraag vrijblijvend alle info over onze huurformules

Jouw interesse

Meer over de voordelen van het huren van een Novulo

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom snel langs in een van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde, Pittem of Rumst.

Wordt de zorg te zwaar als mantelzorger?

Kijkdag
3 juni

Kom op zaterdag 3 juni 2023 langs tussen 9u en 18u en krijg een exclusieve rondleiding in een van onze kijkwoningen te Pittem, Laakdal en Rumst

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.