Hoe Novulo écht inzet op duurzaamheid

Hoe Novulo écht inzet op duurzaamheid

Hoe Novulo écht inzet op duurzaamheid

Hoe Novulo écht inzet op duurzaamheid

Wil je weten hoe Novulo écht inzet op duurzaamheid? Met nadruk op echt, want je hoort het woord duurzaamheid tegenwoordig overal. Iedereen die bij manier van spreken een blad papier uitspaart noemt zichzelf duurzaam. Maar dat is uiteraard helemaal niet waar het om draait. Wil je echt duurzaam zijn, dan zit dit ingebakken in alles wat je doet. Als mens en bedrijf. Lees hier hoe we dit doen bij Novulo. En hoe jij aan deze missie meewerkt door voor Novulo te kiezen.

Expertise in duurzaamheid continu versterken

Een echte expert zijn vraagt continue opleiding. En daar zetten we bij Novulo volop op in. Zo werd CEO en oprichter Thijs Vanhoutte geselecteerd voor het exclusieve Sustainable Leadership Programme van KU Leuven. Samen met 24 gelijkgezinden leren we wetenschap omzetten in de praktijk van het bedrijfsleven. Het doel? Actie ondernemen en effectief impact hebben. Klimaat- en bedrijfsexperts als Jill Peeters en Piet Colruyt delen inzichten en brengen de dialoog op gang richting concrete duurzame acties in ons bedrijf.

Herbruikbare materialen met meerdere levens

De wegwerpmaatschappij wordt stilaan verdrongen. En dat is maar goed ook. Je mag er niet aan denken hoeveel materialen er de afgelopen decennia in afvalcontainers beland zijn. Materialen die absoluut niet goed zijn voor onze gezondheid, onze planeet en onze toekomstige generaties. We dragen allemaal de verantwoordelijkheid om hier definitief een einde aan te maken. Een verantwoordelijkheid die wij als bedrijf volop opnemen. De Novulo zorgwoning vliegt na gebruik niet in de vuilbak. Ze is verplaatsbaar, demonteerbaar, herbruikbaar.

1 oplossing voor meerdere maatschappelijke problemen

Novulo gaat de uitdaging aan om meerdere maatschappelijke problemen aan te pakken met 1 oplossing.

Hoe los je de prangende problemen van het zorglandschap op? Hoe werk je een duurzaam bouwproces uit? Hoe zet je volop in op een beter milieu? De modulaire zorgunit combineert de antwoorden op deze vragen. En dat is net wat echte duurzaamheid betekent. Tegelijk inzetten op mens, planeet en een goed leven voor iedereen.

Contacteer Novulo en investeer mee in duurzaamheid.

BENIEUWD NAAR ONZE KIJKWONING?

Volg ons op sociale media: FacebookInstagramLinkedIn en Twitter

Blijf op de hoogte

Ontvang regelmatig tips en info over onze Novulo Zorgwoningen in je mailbox. Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief.

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom snel langs in een van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde, Pittem of Rumst.

Wordt de zorg te zwaar als mantelzorger?

Kijkdag
3 juni

Kom op zaterdag 3 juni 2023 langs tussen 9u en 18u en krijg een exclusieve rondleiding in een van onze kijkwoningen te Pittem, Laakdal en Rumst

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.