Het gemak van de modulaire unit

Het gemak van de modulaire unit

Het gemak van de modulaire unit

Het gemak van de modulaire unit

Het gebruik van modulaire unit wint aan bekendheid en populariteit. En terecht, want je kan niet eenvoudiger, sneller en budgetvriendelijker bouwen dan dit. De modulaire unit zorgt vooral voor gemak. Gemak door het vervaardigen en afwerken op afstand in een atelier. Gemak door de plaatsing op amper 1 dag. Gemak door de beperkte voorbereidende werken.

Kies voor jouw gemak. Herken je jouw situatie in een van deze toepassingen? Dan is die modulaire unit echt iets voor jou. 

Modulaire unit als aangepaste zorgwoning in de tuin

Zorgbehoevende familieleden of vrienden baren je als mantelzorger veel en zware zorgen. Ook al vind je het evident. De vele verplaatsingen en de constante alertheid vreten jouw energie weg. Denk aan het gemak van een zorgwoning in je eigen tuin. Voor de rompslomp hoef je niet te vrezen. Zowel de meldingsplicht als de plaatsing gebeuren snel en vlot. Waar je wel op focust is de energie die je uitspaart. Jouw dierbare is dicht bij jou. Zorg gebeurt zoals voordien, op maat door de vertrouwde diensten. Je ziet elkaar vaker en geniet toch elk van je eigen privacy. Qua gemak kan dit tellen.

Modulaire unit als comfortabele tijdelijke woonst tijdens verbouwingen

Je plant grondige verbouwingen. Te grondig om tijdens de verbouwingen in je woning te kamperen. Maar het tijdelijk huren van een andere woning weegt zwaar door op de kosten. Heb je voldoende ruimte in jouw tuin voor een modulaire unit? Plaats die op een fundering van schroefpalen en jouw unit wordt na de verbouwingen zonder problemen terug weggenomen. In tussentijd geniet je van jouw comfortabele verblijf in jouw tijdelijke modulaire woning. Gemakkelijker kan niet.

Modulaire unit als alternatieve vorm van bouwen

Heb je jouw oog laten vallen op een stuk bouwgrond maar is de nieuwbouwwoning die jij wenst onbetaalbaar? Of zie je op tegen het lange bouwproces? Denk eens aan het gemak van modulaire woningen. Eén unit is wellicht te compact als familiewoonst. Maar combineer er meerdere en je krijgt op enkele dagen tijd een kant-en-klare en vooral unieke woning. Naast elkaar, in een blok of in een andere opstelling. Of misschien zelfs op elkaar. Je stelt jouw huis zelf samen zoals jij het wil. Binnen de mogelijkheden van de bouwvoorschriften uiteraard. Is je budget voorlopig op maar wil je later nog uitbreiden? Ook dat gebeurt dankzij de modulaire unit met het grootste gemak. Je plaatst eentje bij, maakt een mooie doorgang en klaar is die droomwoning. Zonnepanelen, groendak of regenwaterrecuperatie. Alles is mogelijk.

Modulaire unit als meegroeiend kantoor voor bedrijven

Je start jouw bedrijf op. Een grote stap, waar je met veel goesting aan begint. Een klein kantoortje volstaat, maar na enkele jaren voel je de behoefte naar meer ruimte. Wees proactief. Start met een modulaire unit met kantoor, keukentje en sanitair. Uitbreiding nodig? Plaats er een extra unit bij. Zo moet je als start-up niet onmiddellijk investeren in een te groot gebouw. En geniet je ook in dit geval van het gemak van het concept van de modulaire unit.

Bouw met het grootste gemak aan jouw (zorg)woning of kantoor. Contacteer Novulo voor meer informatie over de modulaire unit.

BENIEUWD NAAR ONZE KIJKWONING?

Volg ons op sociale media: FacebookInstagramLinkedIn en Twitter

Blijf op de hoogte

Ontvang regelmatig tips en info over onze Novulo Zorgwoningen in je mailbox. Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief.

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom snel langs in een van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde, Pittem of Rumst.

Wordt de zorg te zwaar als mantelzorger?

Kijkdag
3 juni

Kom op zaterdag 3 juni 2023 langs tussen 9u en 18u en krijg een exclusieve rondleiding in een van onze kijkwoningen te Pittem, Laakdal en Rumst

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.