De klok rond zorggarantie in de Novulo zorgwoning

Novulo_Persbericht_DeZondagZorggarantie

De klok rond zorggarantie in de Novulo zorgwoning

Het ultieme doel van de Novulo zorgwoning is het garanderen van een comfortabel leven waarin je alle nodige zorgen krijgt. Reken 365 dagen op 365, 7 dagen op 7, 24 uur op 24 uur op deze zorggarantie.

Reken op de zorgexpert van Novulo
Vóór het ontwerp van je zorgwoning

Eerst komt onze zorgexpert bij je langs. Alle noden van zowel de zorgvrager als de mantelzorger worden in kaart gebracht.

Tijdens het ontwerp van je zorgwoning

Waar zijn handgrepen nodig? Is een plafondtillift aangewezen? Welke veiligheidssystemen zijn belangrijk? De zorgexpert volgt alles nauwgezet op. Zo zelfstandig en veilig mogelijk leven is topprioriteit. Samen met het ontzorgen van de mantelzorger.

Na het ontwerp van je zorgwoning

De zorgexpert van Novulo neemt de coördinatie van alle zorgdiensten op zich. Alle ambulante hulpverleners worden op tijd op de hoogte gebracht van de verhuis. Zo staan de thuisverpleger, huisarts, kinesist,… vanaf de eerste dag in de Novulo zorgwoning aan de juiste deur.

Zorgeloos verhuizen naar je zorgwoning

Kijk volop uit naar de verhuis naar je zorgwoning zonder bijkomende zorgen.

Kopen of huren

Wij staan je bij in de keuze tussen het huren of aankopen van de zorgwoning. In de overeenkomsten staan de puntjes op de i. Je kan van bij de start op beide oren slapen.

Verhuisservice

Maak gebruik van onze verhuisservice. Geen extra werk voor jou en je mantelzorger. Wij verhuizen alles wat je wil en zetten het op de juiste plaats. Geniet onmiddellijk van jouw comfortabele zorgwoning.

Administratie

Krijg hulp bij alle administratie en vergunningen. We doen dit samen. Zo hoef jij niet zelf alles uit te pluizen.

BENIEUWD NAAR ONZE KIJKWONING?

Volg ons op sociale media: FacebookInstagramLinkedIn en Twitter

Blijf op de hoogte

Ontvang regelmatig tips en info over onze Novulo Zorgwoningen in je mailbox. Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief.

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom snel langs in een van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde, Pittem of Rumst.

Wordt de zorg te zwaar als mantelzorger?

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.