Bezoek Novulo Buildings op de Second Home Expo in Gent

Bezoek Novulo op Second Home Expo Gent

Bezoek Novulo Buildings op de Second Home Expo in Gent

Bezoek Novulo op Second Home Expo Gent

Denk je dat een vakantiehuis in de volle natuur alleen maar te vinden is in de boekjes? Verander die gedachte dan maar snel. Want een comfortabel vakantiehuis in de natuur bestaat echt. Tussen de velden, bossen of bergen waar je in de verste omtrek geen enkel andere woning ziet. In de sneeuw of in de zon. Overal waar je maar wil. Ontdek het allemaal zelf en bezoek Novulo Buildings op de Second Home Expo in Gent.

Second Home Ghent

15 & 16 oktober 2022
Flanders Expo Gent

Comfortabel vakantiehuis in de volle natuur? Dat bestaat echt!

Ontdek hier hoe een Novulo vakantiehuis in the middle of nowhere toch alles biedt wat je nodig hebt.

Fundering met schroeven

In de volle natuur kan je toch geen beton storten om een fundering aan te leggen? Dat klopt volledig. Het zou zelfs een absolute zonde zijn om de natuur op die manier te verstoren. Gelukkig staat de bouwsector niet stil. Modulair bouwen vraagt ook andere funderingen. Grote schroeven gaan in de grond en geven je vakantiehuis een basis die perfect waterpas staat. In welke omgeving dan ook. Heuvelig, zanderig,… De schroeven veranderen niets aan de bodem en zijn in een handomdraai geplaatst. Of weggehaald moest dit ooit nodig zijn.

Elektriciteit van de zon

De zon is samen met wind en water de meest natuurlijke energiebron die er bestaat. Jouw modulaire vakantiewoning is van kop tot teen voorzien op het plaatsen van zonnepanelen. Op het groendak. Of verwerkt in de gevelbekleding. Zo heb je op jouw plekje in de natuur elektriciteit om in alle comfort te onthaasten.

Water van de regen

Regenwater opvangen en filteren. Ook dat doet de modulaire zorgwoning. Geen leidingen trekken door de natuur. Daar is geen beginnen aan. Wel puur gebruik maken van alle natuurelementen.

Isolatie voor geluid en warmte

Bibberen van de kou of zweten van de hitte?Hier heb je helemaal geen last van in je modulaire vakantiewoning. De isolatie maakt de woning volledig energieneutraal.

Eén met de natuur

Op vakantie in de natuur betekent de natuur beleven vanuit elk plekje van je vakantiehuis. Grote raampartijen in leefruimte en slaapkamer. En in het dak. Slaap onder de sterrenhemel of onder de kruinen van de bomen. Wees één met de natuur.

Droom je van een zalige rustplek in de volle natuur? Kom naar Second Home Ghent of contacteer Novulo voor jouw droomvakantiewoning.

Second Home Ghent

15 & 16 oktober 2022
Flanders Expo Gent

BENIEUWD NAAR ONZE KIJKWONING?

Volg ons op sociale media: FacebookInstagramLinkedIn en Twitter

Blijf op de hoogte

Ontvang regelmatig tips en info over onze Novulo Zorgwoningen in je mailbox. Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief.

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom snel langs in een van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde, Pittem of Rumst.

Wordt de zorg te zwaar als mantelzorger?

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.