Betaalbaar wonen in een modulaire unit

Kijkwoning Pittem volledig gezellige woonkamer, ingerichte keuken en zicht op de gang met maatkasten

Betaalbaar wonen in een modulaire unit

Kijkwoning Pittem volledig gezellige woonkamer, ingerichte keuken en zicht op de gang met maatkasten

De prijzen van woningen schieten de lucht in. De recentste cijfers van Statbel bewijzen het zwart op wit. Ze vergeleken de vastgoedprijzen van het eerste kwartaal van 2021 met de prijzen een jaar geleden. En noteerden een stijging van maar liefst 6,7 procent. Dat lijkt laag, maar niets is minder waar. Op de kostprijs van een huis scheelt dit een flinke duit in de portemonnee. Het wordt steeds minder evident om een eigen woning te kopen. Toch kan je betaalbaar wonen in een modulaire unit. Tijd om creatief na te denken dus en toch je eigen stekje bemachtigen.

De modulaire unit als woning

De modulaire unit is in. Hij wordt volledig in een atelier in elkaar gezet. En op een dag tijd staat hij waar hij moet staan. Sneller én goedkoper dan een traditionele woning. Alles is nagelnieuw. Indeling en inrichting zijn op maat van jouw wensen. Het is een slim ingerichte en compacte woning. Toch zijn verschillende oppervlaktes mogelijk. De modulaire unit volgt het concept van een tiny house. Gezellig wonen met alles erop en eraan. Ga voor een duurzaam exemplaar met groendak, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie. Zo spaar je nog eens heel wat energiekosten uit.

Uitbreiding nodig? Plaats een modulaire unit bij.

Een modulaire unit is ideaal voor een koppel, single of alleenstaande ouder. Breidt je gezin uit? Of groeien je kinderen stilaan uit de compacte ruimtes? Net dat is het voordeel van een modulaire unit. Je plaatst units bij volgens je behoeftes en budget. Op elkaar, tegen elkaar, naast elkaar. Met meerdere modulaire units bouw je een unieke en moderne woning.

Een modulaire unit huren

Is de aankoop van een modulaire woonunit toch nog spannend met jouw budget? Overweeg dan om er eentje te huren. Zo spreid je jouw kosten en hou je meer ademruimte over. Modulaire units zijn bovendien perfect verplaatsbaar. Dikt je spaarboekje toch aan? Dan kan je na het huren perfect een eigen unit laten maken en plaatsen.

BENIEUWD NAAR ONZE KIJKWONING?

Volg ons op sociale media: FacebookInstagramLinkedIn en Twitter

Blijf op de hoogte

Ontvang regelmatig tips en info over onze Novulo Zorgwoningen in je mailbox. Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief.

Bezoek ons atelier en kijkwoning

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en kom snel langs in een van onze kijkwoningen te Laakdal, Oudenaarde, Pittem of Rumst.

Wordt de zorg te zwaar als mantelzorger?

Om jouw surfervaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies.